Slide background
Slide background
Slide background

Notificare importantă cu privire la utilizarea sistemului e-MS

În cazul în care un partener trebuie să șteargă o achiziție adăugată în lista de achiziții din secțiunea ”Informații suplimentare” (prin apăsarea butonului Remove), vă rugăm să NU apăsați butonul SAVE după apăsarea butonului REMOVE sau sistemul va modifica datele partenerului / contractului din cauza unei erori de sistem.

Prin apăsarea doar a butonului REMOVE achiziția se va șterge și se va salva corect.
Vă recomandăm ca după apăsarea butonului „remove” să ieșiți din secțiunea „Informații suplimentare” și să intrați din nou pentru a continua lucrul.
Această eroare este raportată dezvoltatorului de sistem și va fi rezolvată în următoarea actualizare a sistemului.

Publicat în data de 26.08.2019

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod oficial poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga răspundere asupra informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului.